Houtschroeven

U wilt houtschroeven kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, u hebt Techwinkel.nl gevonden. Al jaren het vertrouwde adres als het gaat om het uitgebreide assortiment en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt uw houtschroeven bestellen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze houtschroeven staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Online vindt u bovendien een grote collectie pluggen en schroeven.

Houtschroeven kopen? Techwinkel.nl! Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven. U heeft bovendien het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn per stuk of verpakking vermeld, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Techwinkel heeft bijna 1.000 verschillende houtschroeven in het ruime assortiment in vele materiaal soorten, zoals verzinkt, geelverzinkt, RVS, messing en gefosfateerd. De verzinkte houtschroeven en RVS houtschroeven zijn verkrijgbaar in torx en kruisgleuf, maar ook in bolkop en verzonkenkop. Messing houtschroeven en messing-vernikkelde houtschroeven vindt u ook in meerdere modellen en maten en worden vaak gebruikt voor een authentieke uitstraling van bepaalde onderdelen of materialen. De messing houtschroeven met bolkop, bolverzonkenkop en verzonkenkop zijn allen voorzien van een zaaggleuf.

U vindt zeker iets van uw gading op Techwinkel.nl. Naast de houtschroeven die u wilt kopen bevat ons assortiment inmiddels meer dan 6.000 artikelen. Bekijk ons productaanbod hier. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service. U kunt ook uw houtschroeven bestellen en deze afhalen bij onze vestiging. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor professioneel en particulier.

Producten (30)