Diamantboor 27mm

Het beste adres voor al uw diamantgereedschappen. Professionele kwaliteit tegen een sterk concurrerende prijs. Wij hebben een breed assortiment aan diamantboren. Diamantboren met een hoogwaardig gesinterd ringsegment wat met een laserlas aan de boorbuis is bevestigd.

Onze diamantboor van 27mm is uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar u kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor de zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen, baksteen en asfalt.

Deze boor is zowel droog (voor de zachtere steensoorten), als met waterkoeling te gebruiken. Koeling zorgt voor minder wrijving en een snellere snijtijd en het geeft de diamantboor een langere levensduur waardoor u natuurlijk kosten bespaard. Wilt u watergekoeld werken dan kunnen wij u ook -als hulpmiddel bij het boren- de zogenaamde spoelkop leveren.

Deze 27mm diamantboor met ringsegment heeft een boormachine-aansluiting van ½ inch, de elektroplated diamantboor kunt u met uw (accu)boormachine gebruiken.

De dunwandige diamantboor met boorkroon is licht van gewicht en gemakkelijk hanteerbaar om “uit de hand” te kunnen boren.

Specificaties:

Wanneer u uw diamantboor van 27mm bestelt via Techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits het artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.