Draadspanner

U wilt een draadspanner bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u een draadspanner kopen per stuk en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze spanschroeven staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Online vindt u bovendien een grote collectie staalkabels.

U wilt een draadspanner kopen, maar wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van bouten en schroeven? Zowel voor de professional als particulier. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken, en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

Draadspanners (din 1480) ofwel spanwartels of spanschroeven genoemd zijn verkrijgbaar in de types draadspanner haak haak, draadspanner haak oog en draadspanner oog oog. Veelal worden draadspanners gebruikt voor het spannen van staalkabels en schoren van bv. staalconstructies.

Verbaas u hier over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel. Maar, u kunt ook een draadspanner bestellen en deze afhalen bij onze vestiging. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service. Meldt u op onze website tevens aan voor onze nieuwsbrief met daarin informatie over nieuwe producten en aanbiedingen.