Blindklinkmoer

Welkom bij Techwinkel.nl! Hier kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een blindklinkmoer. De modellen die Techwinkel in het assortiment heeft, zijn blindklinkmoeren met een cilinderkop, een verzonken kop en een kleine verzonken kop. De blindklinkmoeren zijn leverbaar in verzinkt of geelverzinkt en rvs en aluminium in de maten van M3 tot M10 in de verschillende klembereiken (materiaaldikte waarin bevestigd wordt). Op de productenpagina zelf vindt u verdere informatie over de technische details van de desbetreffende blindklinkmoer.

Bij Techwinkel zijn we heel transparant en bieden we u de juiste online service bij het bestellen van uw producten. Zo kunt u bij ons een blindklinkmoer kopen in diverse afmetingen en zijn deze per verpakking verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Gebruik van een Blindklinkmoer

Een blindklinkmoer is een combinatie van een blindklinknagel en een moer. Het is een busje, meestal gemaakt van aluminium of staal die u kunt gebruiken om 2 stukken aan elkaar te klinken. Dit gebeurt in de meeste gevallen bij een dun plaatwerk.

Het bevestigingen van een blindklinkmoer kan eenvoudig met de blindklinkgereedschap van Techwinkel.nl.

Uitgebreid assortiment

Techwinkel.nl staat bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Bekijk daarom gerust wat wij naast blindklinkmoeren nog meer te bieden hebben. Onze omvangrijke collectie kunt u online vinden door gebruik te maken van het overzichtelijke menu hierboven.

Naast het interessante en uitgebreide assortiment, kunt u bij Techwinkel.nl ook gebruik maken van interessante bedrijvenkorting. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.