Blindklinkmoer

Welkom bij Techwinkel.nl! U wilt een blindklinkmoer kopen, bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per verpakking verkrijgbaar. Tegen aantrekkelijke prijzen. Een blindklinkmoer bestellen doet u eenvoudig door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken. U krijgt dan bovendien een overzicht van de afmetingen en technische details. Makkelijker kan niet.

Maar, bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen uw blindklinkmoer bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier. Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.

Middels een blindklinkmoerentang kunt u de blindklinkmoer bevestigen op bijv. dun plaatwerk zodat u een goed en stevig bevestigingspunt kunt monteren.De modellen die Techwinkel in het assortiment heeft, zijn blindklinkmoeren met een cilinderkop, een verzonken kop en een kleine verzonken kop. De blindklinkmoeren zijn leverbaar in verzinkt of geelverzinkt en rvs en aluminium in de maten van M3 tot M10 in de verschillende klembereiken (materiaaldikte waarin bevestigd wordt). In de

pdf infobestanden op de site vindt u alle technische details van de betreffende blindklinkmoeren.

Techwinkel.nl staat bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Maar bekijk ook eens wat wij u naast blindklinkmoeren nog meer te bieden hebben. Onze omvangrijke collectie kunt u hier vinden. Tienduizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt.