Slangklem

U wilt een slangklem kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Dan bent u bij Techwinkel.nl aan het juiste adres. Al jaren staan wij bekend om het uitgebreide assortiment en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door klanten worden wij zelfs beoordeeld met een 9,2 via klantenvertellen.nl. 

Diverse maten en soorten

U kunt uw slagklem bestellen per verpakking en in diverse afmetingen. De slangklem is standaard verkrijgbaar in type W2 met RVS band en verzinkte schroef. De slangklem is verkrijgbaar in 9 mm en 12 mm brede band en in diameters van 8 mm tot 240 mm. Op verzoek is ook de slangklem type W4 verkrijgbaar met RVS band en RVS schroef. Ze zijn verpakt per 5 of 10 stuks.

Een slangklem kopen bij Techwinkel is ook nog eens erg eenvoudig en snel geleverd. Besteld u voor vandaag 16:00 en is uw product voorradig, dan wordt deze vandaag nog verzonden. Per product wordt netjes aangegeven wat de levertermijn is zodat u niet voor verrassingen kan komen te staan. Bestel bij Techwinkel en bespaar u zelf een ritje naar de bouwmarkt.

Wat kunt u van Techwinkel verwachten

U wilt een slangklem bestellen, maar wist u dat Techwinkel.nl nog meer klemmen in het assortiment heeft? Zowel voor de professional als particulier. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken, en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

Over ons

Techwinkel.nl staat bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Maar bekijk ook eens wat wij u nog meer te bieden hebben. Ons omvangrijk productaanbod kunt u hier vinden. Duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk of verpakking en technische specificaties. Makkelijker kan niet.