Diamantboor 6 mm

Bent u op zoek naar een diamantboor van 6 mm of dikker? Breng dan eens een bezoek aan de webshop Techwinkel.nl. Daar vindt u een ruim assortiment aan diamantboren, -zagen en -schijven. Voor zowel particulieren als het professionele boorwerk, bieden we u altijd een passende oplossing. 

Wanneer u wilt boren in de tegels van uw badkamer, is het aan te bevelen om dit met een diamantboor van 6 mm ofwel tegelboor te boren. Met de juiste tegelboor voorkomt u dat uw tegels scheuren of barsten. Bij Techwinkel.nl vindt u gegarandeerd de juiste boor. Welke boor u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine die u gebruikt en het materiaal wat u wilt bewerken. Kiest u voor de electroplated diamantboor, dan kunt u deze gebruiken met een (accu)boormachine. De gesinterde diamantboor heeft een aansluiting van ½”. Beide boren zijn wel voor nat gebruik, maar hiervoor heeft Techwinkel.nl ook de benodigde materialen en complete tegelboorsets zodat u alles bij de hand heeft. Voor het boren in tegels en extreem harde tegels zoals natuursteen, dan is een diamantboor van 6 mm of dikker voor nat gebruik de juiste keuze.

Naast een diamantboor van 6 mm, vindt u ook andere diameters en diverse lengtes in onze webshop. Bovendien vindt u daar ook verlengstukken voor boren (voor als u net dat kleine stukje tekort komt met uw huidige boor), adapters, diamantzagen en zelfs complete sets, zodat u voor elke klus altijd het juiste materiaal in huis heeft. U vindt dit en nog veel meer op Techwinkel.nl.

Wanneer u een diamantboor van 6 mm of een ander artikel via onze webshop besteld, geniet u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden, mits het door u gekozen artikel op voorraad is. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Bestel vandaag nog uw diamantboor 6 mm via Techwinkel.nl! Heeft u eerst nog aanvullende informatie nodig, neem dan contact met ons op via het contactformulier.