Diamantboor 72mm

Wilt u een diamantboor 72mm waarmee u elke klus aan kunt dan bent u bij techwinkel.nl aan het goede adres. Onze boren zijn uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook zeker voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt. Wij bieden een professionele kwaliteit diamantboren tegen een sterk concurrerende prijs.

De diamantboren in ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een langere levensduur door de diagonaal gepositioneerde diamantsegmenten, dit geeft minder slijtage tijdens het boren, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. Kortom onze boren gaan langer mee als gemiddeld. Bovendien is bij de productie van onze boren gebruik gemaakt van alle nieuwe technieken, diamant-inleg diagonaal gepositioneerd, maar ook zijn de diamant-segmenten met een laserlas aan de boorbuis bevestigd. Dit geeft een stabiel geheel, waardoor het werken met deze boor al een stuk prettiger is. Bij elke installatieklus kunt u vertrouwen op de kwaliteit en rekenen op de langere levensduur van de diamantboren die wij aanbieden.

Dunwandige diamantboren met een ½ inch-aansluiting zijn de meest gebruikte boren voor beton wanneer u met een diamantboormachine werkt. Voor gebruik met een diamantboormachine met statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt met 1 ¼ inch UNC aansluiting. Dunwandige boren zijn leverbaar tot 132mm, dikwandige boren tot 350mm. Zo kunt u kiezen voor een dunwandige- of dikwandige boor.

Wat voor soort diamantboor van 72mm u nodig heeft, is mede afhankelijk van de diamantboormachine aansluiting die u heeft. De dunwandige boren kunt gemakkelijk uit de hand boren omdat ze lichter zijn.

Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken. Boort u in harde steensoorten dan is het raadzaam om dit met waterkoeling te doen.

Wilt u watergekoeld werken dan hebben we als hulpmiddel de zogenaamde spoelkop voor u. De spoelkop kunt u inspannen in uw boormachine. Via deze spoelkop kunt u uw diamantboor koelen. Daardoor bent u verzekerd van een langere levensduur van de boor en van een snellere snijtijd. De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft.

Wanneer u uw diamantboor van 72mm bestelt via techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen 2 werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.