Diamantzagen tegels

Onze diamantzagen voor het zagen van tegels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik bij vloertegels, wandtegels, graniet, marmer en keramische tegels. Deze diamantschijven hebben een dichte segmentring, daardoor ideaal voor het splintervrij zagen van tegels. Onze producten zijn ontwikkeld voor het professioneel gebruik, geven een zuivere zaagsnede en er is weinig stofontwikkeling. De hardheid van de binding is nauwkeurig ontwikkeld voor het te zagen materiaal. Dit garandeert betrouwbaar gereedschap, een langere levensduur. Of u nu professioneel of anderszins dit gereedschap gebruikt, u profiteert maximaal door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die wij u kunnen bieden.

DIAMANTZAAGBLAD voor Tegels TURBO CUT
Segmenthoogte van 12 mm, gesloten Turbosegment met geperforeerd zaagblad voor optimale koeling en met verdikte bladkern voor een betere stabiliteit.
Droog gebruik

 De TURBO CUT is geschikt voor extreem harde materialen/tegels
- Keramische tegels
- Plavuizen, Marmer
- Graniet (hard)
- Natuursteen, Kunststeen
- Extreem harde materialen

Diamant tegelschijf Haakse Slijper - CER-P Professional
Segmenthoogte van 10 mm, gesloten Turbosegment met geperforeerd zaagblad voor optimale koeling, extra dun.
Diameter 115 of 125 asgat 22/23

DIAMANTZAAGBLAD voor Tegels RED RACER
Segmenthoogte van 10 mm
Droog gebruik
De RED RACER is geschikt voor extreem harde materialen/tegels
- Keramische tegels
- Plavuizen, Marmer
- Klinkers, graniet (hard)
- Natuursteen, Kunststeen
- Extreem harde materialen

In ons assortiment vindt u een grote variatie aan diamantzagen met verschillende diameters en diktes, maar ook voor specifiek gebruik. Voor elke klus het juiste gereedschap.
- voor droog- en/of voor nat gebruik.
- speciaal voor tegels of andere materialen.
- voor draagbare machines, haakse slijper, motor doorslijper, tafelzaagmachine, vloermachine of voegenfreesmachine.

Bestelt u bij ons via www.techwinkel.nl, dan weet u zeker dat u materiaal of gereedschap aanschaft van uitstekende kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs. En voor 14:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Heeft u eerst nog meer informatie nodig? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.