RVS bouten

Welkom bij de Techwinkel! Bij ons kunt u terecht voor alle RVS bouten die u mogelijk nodig zou hebben. Zowel RVS tapbouten (DIN 933), als RVS bouten met deeldraad (DIN931) zijn leverbaar. Maar ook RVS inbusbouten zijn aan ons assortiment toegevoegd. De RVS bouten van M3 t/m M20 vindt u terug in onze webwinkel door eerst als hoofdgroep Bouten te selecteren en daarna op RVS te klikken. Zo zult u een lijst te zien krijgen van alle RVS bouten die wij aanbieden met bovendien de prijs per verpakking en ter vergelijking de prijs per 100 stuks. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Ook grotere maten t/m M60 zijn leverbaar
Bovendien bieden wij bedrijven en instanties een aantrekkelijke korting van 35% op ons gehele assortiment.
Onze RVS bouten zijn van A2 kwaliteit, maar ook A4 kwaliteit, voor de levensmiddelenindustrie en evt. toepassingen die in contact komen met zeewater, zijn ook leverbaar.

Vindt u toch niet wat u zoekt in de webwinkel, neem dan contact met ons op. Wij kunnen vrijwel alle soorten RVS bouten leveren. Natuurlijk kan het dan wel eens voorkomen dat de levertijd iets langer is bij een artikel dat speciaal voor u besteld moet worden.