Rampamoer

U wilt een rampamoer bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u de rampamoer kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze rampamoeren staan duidelijk en voor iedereen zichtbaar op de website. Online vindt u bovendien een grote collectie moeren.

Waarvoor kun je een rampamoer gebruiken?

De rampamoer ofwel inschroefmoer genoemd, is een moer met aan zowel de binnen- als buitenzijde schroefdraad. De rampamoer heeft een binnenzeskant om deze in het hout te bevestigen, dit kan door middel van een inbussleutel. De rampamoer is een veelgebruikte methode in bijvoorbeeld de meubelindustie. Met een metrische bout kan men hierbij bijvoorbeeld via een rampamoer een montage in hout toepassen, zoals een leuning of handvat.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen uw rampamoer bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier of bel ons gerust op.

Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.

Over Techwinkel

Bij Techwinkel hebben we wel meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Of het nu gaat om bevestigingsmaterialen, boren, tappen, slijpen, schuren en zagen, gereedschap, diamantgereedschap, elektra, chemie of persoonsbescherming. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.

Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar en kunt u ons bellen of contact opnemen middels het contactformulier.

Techwinkel.nl, dé technisch leverancier.