Vleugelmoer

Bij Techwinkel.nl kunt u bliksemsnel én eenvoudig een vleugelmoer kopen tegen heel scherpe prijzen. Bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per verpakking verkrijgbaar. U kunt uw vleugelmoer bestellen in diverse kwaliteiten: polyamide, verzinkt en RVS A2. Op onze website vindt u bovendien een grote collectie bouten en moeren.

Een vleugelmoer kopen? Techwinkel.nl! Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven. U heeft bovendien het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn vermeld, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Wanneer u zich bovendien als bedrijf registreert op onze website, krijgt u tot wel 35% korting!

De vleugelmoer is ideaal voor gebruik bij componenten die versteld of vaak gedemonteerd worden. De verkrijgbare maatvoeringen van de vleugelmoer varieert van M3 tot M16. In het Techwinkel assortiment vindt u evt.. ook de vleugelschroef in de rubriek “schroeven (metaal)”.

Techwinkel.nl staat bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Maar bekijk ook eens wat wij u nog meer te bieden hebben. Onze omvangrijke collectie kunt u hier vinden. Duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk of verpakking en de technische specificaties. Makkelijker kan niet. Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor professional en particulier.