Vleugelmoer

Bij Techwinkel.nl kunt u bliksemsnel én eenvoudig een vleugelmoer kopen tegen heel scherpe prijzen. Bij ons vindt u een vleugelmoer in diverse afmetingen zijn deze per verpakking verkrijgbaar. U kunt uw vleugelmoer bestellen in diverse kwaliteiten: polyamide, verzinkt en RVS A2. Op onze website vindt u bovendien een grote collectie bouten, moeren, klemmen en andere bevestigingsmaterialen.

Verschillende vleugelmoeren

De vleugelmoer is ideaal voor gebruik bij componenten die versteld of vaak gedemonteerd moeten worden. De verkrijgbare maatvoeringen van de vleugelmoer varieert van M3 tot M16. In het Techwinkel assortiment vindt u evt. ook de vleugelschroef in de rubriek “schroeven (metaal metrisch)” in het menu bevestigingsmaterialen.

Meer dan alleen een vleugelmoer

U komt hier omdat een vleugelmoer wilt komen, maar Techwinkel heeft nog veel meer te bieden. Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven.

Niet alleen vindt u bij ons meer dan 6000 artikelen, wij zijn ook nog eens goedkoopste adres voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn vermeld, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Wanneer u zich bovendien als bedrijf registreert op onze website, krijgt u tot wel 35% korting! Heeft u daar een vraag of opmerking over, vul dan het contactformulier in op onze contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over Techwinkel

Techwinkel.nl staat bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Maar bekijk ook eens wat wij u nog meer te bieden hebben. Onze omvangrijke collectie, bevestigingsmaterialen, boren, tappen, slijpen, schuren, zagen, chemie, diamantgereedschap, elektra, gereedschap en persoonsbescherming kunt u hier vinden. Duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk of verpakking en de technische specificaties. Makkelijker kan niet.

Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor zowel professional als particulier.