Houtschroef

U wilt een houtschroef kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, u hebt Techwinkel.nl gevonden. Al jaren het vertrouwde adres als het gaat om het uitgebreide assortiment en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt uw houtschroef bestellen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze houtschroeven staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Daar draaien we niet omheen. Online vindt u bovendien een grote collectie pluggen en andere schroeven.

Techwinkel.nl wordt door klanten op de site klantenvertellen.nl beoordeeld met gemiddeld een 8,7. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is daarbij een regelmatig terugkerend onderwerp. Verder worden eveneens de service en de mogelijkheid tot afhalen gewaardeerd. En mocht u een artikel onverhoopt niet op onze website kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Samen zoeken we dan naar een snelle oplossing.

De houtschroef is in vele materiaal soorten verkrijgbaar, zoals verzinkt, geelverzinkt, RVS, messing en gefosfateerd. Zowel een verzinkte houtschroef als een RVS houtschroef is verkrijgbaar in torx en kruisgleuf, maar ook in bolkop en verzonkenkop. De Messing houtschroef en messing-vernikkelde houtschroef vindt u ook in meerdere modellen en maten en worden vaak gebruikt voor een authentieke uitstraling van bepaalde onderdelen of materialen. De messing houtschroef met bolkop, bolverzonkenkop en verzonkenkop zijn allen voorzien van een zaaggleuf

Nu wilt u een houtschroef kopen, maar wij hebben meer dan 6.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te bestellen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier. Techwinkel.nl, dé technisch leverancier.

Producten (33)