Lamellenschijf

U wilt graag een lamellenschijf kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, bij Techwinkel.nl bent u aan het juiste adres. Al jaren het vertrouwde adres als het gaat om een uitgebreid assortiment en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt uw lamellenschijf bestellen per verpakking en in de gewenste afmeting. Hieronder aan de pagina vindt u de lamellenschijven op dit moment bij ons in het assortiment, zo snel en eenvoudig was een lamellenschijf kopen nog nooit!

Verschillende soorten

Techwinkel.nl heeft de lamellenschijf van het merk Rhodius in het assortiment. De lamellenschijf is verkrijgbaar in 3 verschillende korrelgroottes, te weten K40, K60 en K80. De korrelgrootte die u nodig heeft hangt af van de toepassing. De Rhodius lamellenschijf heeft een lange standtijd, een hoge verspaningscapaciteit en is trillingsarm. Ook heeft de lamellenschijf een goede ruimingscapaciteit, dit wil zeggen dat het gruis goed afgevoerd wordt.

Webshop

Techwinkel.nl wordt door klanten op de site klantenvertellen.nl beoordeeld met een 9,2 gemiddeld. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is daarbij een regelmatig terugkerend onderwerp. Verder worden eveneens de service en de mogelijkheid tot afhalen gewaardeerd. Mocht u onverhoopt een artikel niet kunnen vinden op onze website, neem dan contact met ons op. Samen zoeken we naar een snelle oplossing!

Bestellen

Verbaas u op de website over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel, sneller dan wanneer u belt. Maar, u kunt ook een lamellenschijf bestellen en deze afhalen bij onze vestiging in Bladel. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service. Wanneer u zich als bedrijf registreert op onze website, krijgt u zelfs tot wel 35% korting! Laat uw gegevens zoals KvK- en btw-nummer achter bij het maken van uw account. Na een kleine controle kunt u inloggen en gebruik maken van deze kortingen.