Diamantschijf 400mm

Met de diamantschijven van www.techwinkel.nl kunt u op termijn veel geld besparen. Een mooi vooruitzicht, zeker als u geen concessies hoeft te doen aan de kwaliteit. De diamantschijven die wij leveren zijn van een professionele kwaliteit en wij kunnen leveren tegen een erg concurrerende prijs. Onze diamantschijven zijn volgens de meest moderne technieken geproduceerd. Belangrijk kenmerk is de diagonaal ingelegde diamantsegmenten, waardoor de slijtage van de segmenten veel gelijkmatiger en minder snel verloopt. Dit resulteert in een langere levensduur, maar ook niet onbelangrijk het snijvlak is veel strakker.
Bovendien zijn de diamantsegmenten met een laserlas aan de schijf bevestigd.

U zoekt een diamantschijf van 400mm, om voegen te zagen, om te slijpen of om iets door te slijpen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan diamantschijven waarmee u uw werkzaamheden snel en professioneel kunt uitvoeren. Ga naar onze webshop techwinkel.nl en bekijk ons assortiment en zie wat er allemaal mogelijk is.

Of u nu een komschijf nodig hebt om beton mee vlak te schuren, of een voegenfrees voor alle freeswerk, of een diamantschijf of -boor, u vraagt en wij helpen u graag bij de keuze voor het juiste gereedschap.
Bij www.techwinkel.nl vindt u vast de diamantschijf van 400mm die u nodig heeft.

Wilt u tijdens uw bestelling het asgat van de schijf aanpassen dan kan dat via overige artikelen "aanpassen van een asgat" zodat de schijf past op uw tafelzaagmachines. Elke diamantschijf is verkrijgbaar met verschillende asgaten.

Met het door ons gehanteerde kleurensysteem is het al een stuk eenvoudiger om de juiste schijf te kiezen. Rood (Keramiek, marmer, gewapend beton, basalt en andere harde materialen), Blauw (Asfalt, kalkzandsteen zachte tegels, lichte beton en andere zachte materialen), Grijs of blank (Universeel gebruik, metselsteen, beton en andere middelharde materialen).
Bestelt u uw diamantschijf 400mm via www.techwinkel.nl, dan weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Wij doen ons best om alles wat voor 14:00 uur besteld is, dezelfde dag nog te verzenden, mits op voorraad. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.