Diamantboor 92mm

www.techwinkel.nl is het vertrouwde adres voor de levering van diamantboren en kan u altijd helpen met advies op maat. Wij hebben een breed assortiment aan diamantboren.

Zo kunt u kiezen voor een dunwandige- of dikwandige boor. Wij bieden professionele kwaliteit boren tegen een sterk concurrerende prijs.

Dunwandige diamantboren met een ½ inch aansluiting zijn de meest gebruikte boren voor beton wanneer u met een handboormachine “uit de hand “ werkt. Voor gebruik met een diamant-boormachine en/of statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt met 1 ¼ inch UNC aansluiting. Zo kunt u kiezen voor laser gelaste dunwandige- of dikwandige boren.

De diamantboren in ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit, en hebben een langere levensduur door de diagonaal gepositioneerde diamantsegmenten, daardoor minder slijtage van het snijvlak, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. Ook zijn de diamant-elementen door middel van een laserlas aan de boorbuis bevestigd. Elke installateur kan vertrouwen op de kwaliteit en rekenen op de langere levensduur van de diamantboren die wij aanbieden.

Uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

Wat voor soort diamantboor van 92mm u nodig heeft, is mede afhankelijk van de boormachine aansluiting die u heeft. Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken. Als u watergekoeld werkt dan verlengd dat de levensduur van uw boor en geeft dat een snellere snijtijd.

De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. De dunwandige diamantboor heeft een aansluiting van ½ inch, de dikwandige boor heeft een aansluiting van 1 ¼ inch UNC.

Specificaties:

Dit garandeert een langere levensduur.

Wanneer u uw diamantboor van 92 mm bestelt via techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.