Doorslijpschijf

Techwinkel.nl heeft dooslijpschijven in het assortiment van het kwaliteitsmerk Rhodius. Rhodius is een toonaangevend merk in onder andere doorslijpschijven met zeer goede eigenschappen. De doorslijpschijven hebben een lange standtijd en een hoge doorslijpsnelheid en veroorzaken weinig braam en een geringe vonkenregen. De prijs-kwaliteitsverhouding van de Rhodius doorslijpschijven is uitermate concurrerend. De Rhodius doorslijpschijven garanderen een uitstekend resultaat tegen een aantrekkelijke prijs. Doorslijpschijven zijn verkrijgbaar in 2 types, elk voor zijn specifieke eigenschappen voor staal en RVS. De schijfdiameters van 115 mm, 125 mm, 180 mm en 230 mm vindt u in ons assortiment in de diktes van 1 mm tot 3 mm.

U wilt een doorslijpschijf kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, u hebt Techwinkel.nl al gevonden. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres als het gaat om een uitgebreide assortiment en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt uw doorslijpschijf bestellen per verpakking en in diverse afmetingen. Handig om in het zoekkader het woord \'doorslijpschijf\' te tikken en vervolgens op de afbeelding van het door u gewenste artikel te klikken. Zo eenvoudig was een doorslijpschijf kopen nog nooit!

Maar wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van bouten en schroeven? Zowel voor de professional als particulier. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken, en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

U vindt zeker iets van uw gading op techwinkel.nl. Zo wilt u een doorslijpschijf kopen, maar daarnaast bevat ons assortiment inmiddels meer dan 6.000 artikelen. Bekijk ons productaanbod hier. En hebt u niet gevonden wat u zocht? Neem dan via het contactformulier contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor professioneel en particulier.

Heeft u vragen of wilt u graag nog meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk onze prijzen:

Doorslijpschijf

Let op, kortingsregeling voor bedrijven! Zie knop “bedrijvenkorting”