Slagplug

Bij Techwinkel.nl kunt u bliksemsnel én eenvoudig een slagplug bestellen tegen heel scherpe prijzen. Bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per verpakking verkrijgbaar. Slagpluggen leveren wij met een verzonken kraag of bolle kraag. In onze webwinkel vindt u ook nog andere soorten, zoals gasbetonpluggen, hollewandpluggen en nylon pluggen. Bovendien staat op onze site een grote collectie schroeven.

U wilt een slagplug kopen, maar wist u dat Techwinkel.nl ook dé goedkoopste leverancier is van bouten en schroeven? Zowel voor de professional als particulier. Doordat we goede inkoopafspraken hebben kunnen maken, en onze onderneming kan werken met lage kosten, kunnen we de verkoopprijzen laag houden en dus goed concurreren. Onze leveranciers behoren tot de top in Europa en hebben eigen kwaliteitspersoneel in dienst dat erop toeziet dat alle producten aan de gestelde eisen voldoen.

De slagplug of ook wel hamerplug genoemd is verkrijgbaar in verzinkt en RVS. De verkrijgbare diktematen zijn 6 mm en 8 mm, dit zijn ook tevens de diameters die men moet boren om de slagplug te bevestigen. De lengtematen van de slagplug varieert van 40 mm tot 160 mm, dit is afhankelijk van de dikte van het te monteren materiaal.

U vindt zeker iets van uw gading op Techwinkel.nl. Nou wilt u een slagplug kopen, maar ons assortiment bevat inmiddels meer dan 6.000 artikelen. Bekijk ons productaanbod hier. Wanneer u zich bovendien als bedrijf registreert op onze website, krijgt u tot wel 35% korting! Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor professional en particulier.