Diamantboor 62mm

Zoekt u een diamantboor van 62mm dan bent u bij techwinkel.nl aan het goede adres. Elke installateur kan vertrouwen op de kwaliteit en rekenen op de langere levensduur van de diamantboren die wij aanbieden. Belangrijk kenmerk van alle diamantboren uit ons assortiment is dat de diamantsegmenten van de boor een diagonaal gepositioneerde diamant-inleg hebben. Dit heeft als belangrijk voordeel dat daardoor het snijvlak minder snel slijt, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. Ander belangrijk element is dat de diamantsegmenten door middel van een laserlas aan de boorbuis bevestigd zijn, dit geeft een stabieler geheel.

Wij bieden een breed assortiment aan diamantboren. Dunwandige diamantboren met een ½” aansluiting zijn de meest gebruikte boren voor beton wanneer u met uw machine “uit de hand” boort. Voor gebruik met een diamantboormachine en/of statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt met 1 ¼” UNC aansluiting. Zo kunt u kiezen voor laser gelaste dunwandige- of dikwandige boren. Onze diamantboor van 62mm is uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

Wat voor soort diamantboor van 62mm u nodig heeft, is mede afhankelijk van de boormachine aansluiting die u heeft. Dunwandige boren zijn leverbaar tot 132 mm, dikwandige boren tot 350 mm. Wilt u watergekoeld boren dan hebben we daar een apart hulpmiddel voor, de zogenaamde spoelkop. Een spoelkop kunt u inspannen in uw boormachine. Via de spoelkop kunt u uw diamantboor met water koelen zodat u verzekerd bent van een langere levensduur en een snellere snijtijd.

De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. De dunwandige diamantboor heeft een aansluiting van ½”, de dikwandige boor heeft een aansluiting van 1 ¼” UNC.

Wanneer u uw diamantboor van 62mm bestelt via Techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.