Inschroefmoer

U wilt een inschroefmoer bestellen maar weet niet bij wie u hiervoor terecht kunt? Neem een kijkje op de webshop van Techwinkel.nl! Bij ons kunt u de inschroefmoer kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze inschroefmoeren staan duidelijk en voor iedereen zichtbaar op de website. Daar draaien we niet om heen. Online vindt u bovendien een grote collectie moeren.

Rampamoer

Een inschroefmoer wordt ook wel rampamoer genoemd en heeft een binnenzeskant om deze in het hout te bevestigen. De inschroefmoer is een veelgebruikte methode in bijvoorbeeld de meubelindustrie. Met een metrische bout kan men hierbij bijvoorbeeld via een inschroefmoer een montage in hout toepassen, zoals een leuning of handvat of iets dergelijks.

Groot assortiment

Bij Techwinkel kunt u meer dan alleen uw inschroefmoer bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier. Bekijk ook de interessante kortingen die wij bieden aan bedrijven die zich bij ons online registreren. Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment, wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit. Op de website van Techwinkel.nl kunt u makkelijk zoeken binnen de gewenste categorieën.

Scherpe prijzen

Bij Techwinkel.nl als internetonderneming, betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of voor de huur van een winkelruimte. Hierdoor kunnen we onze prijzen scherp houden en kunt u bij ons altijd terecht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We leveren de gewenste producten direct aan huis. Bij een bestelling boven de 160 euro (exclusief BTW) worden uw bestellingen bovendien gratis bezorgd. U kunt uw aangeschafte producten uiteraard ook afhalen bij onze vestiging in Bladel. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online beschreven met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen