Inschroefmoer

U wilt een inschroefmoer bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u de inschroefmoer kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze inschroefmoeren staan duidelijk en voor iedereen zichtbaar op de website. Daar draaien we niet omheen. Online vindt u bovendien een grote collectie bouten.

Maar, bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen uw inschroefmoer bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier. Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.

De inschroefmoer ofwel Rampamoer genoemd heeft een binnenzeskant om deze in het hout te bevestigen. De inschroefmoer is een veelgebruikte methode in bijvoorbeeld de meubelindustrie. Met een metrische bout kan men hierbij bijvoorbeeld via een inschroefmoer een montage in hout toepassen, zoals een leuning of handvat o.i.d.

Verbaas u hier over het grote assortiment van Techwinkel.nl. Wij verkopen enkel artikelen van uitstekende kwaliteit, tegen zeer lage prijzen. Bestellen en bezorgen via onze website gaat supersnel, sneller dan bellen. Maar, u kunt ook een verpakking inschroefmoeren bestellen en deze afhalen bij onze vestiging. Wij staan garant voor een snelle levering en uitstekende service.