Diamantboor 22mm

Deze dunwandige diamantboor van 22mm is bedoeld voor gebruik om “uit de hand” te boren. Wij bieden de beste kwaliteit boor tegen een concurrerende prijs, waarmee u al uw installatie opdrachten kan doen. Onze diamantboren zijn uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen, baksteen en asfalt.

De boorkroon van deze diamantboor is een hoogwaardig gesinterd diamant-ringsegment welke met een laserlas aan de boorbuis is bevestigd. Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog (zachte steensoorten), als met waterkoeling (harde steensoorten) te gebruiken. Waterkoeling geeft minder wrijving dus zorgt voor een langere levensduur. Wilt u watergekoeld werken dan hebben we als hulpmiddel de zogenaamde spoelkop voor u. De spoelkop kunt u inspannen in uw boormachine. Via deze spoelkop kunt u uw diamantboor koelen, waardoor u een snellere snijtijd realiseert. Maar nog beter is om een professionele diamantboormachine te gebruiken

De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. De elektroplated diamantboor -ook wel tegelboor- kunt u met uw (accu)boormachine gebruiken, maar de 22mm diamantboor met ringelement heeft een aansluiting van ½ inch. Deze zijn bruikbaar in normale boormachines met adapter, of in diamantboormachines met ½” aansluiting.
De dunwandige diamantboor met boorkroon is licht van gewicht en gemakkelijk hanteerbaar om “uit de hand” te boren.

Specificaties:

* Bij nat gebruik (gebruik hiervoor een geschikte machine of een spoelkop)
* 1/2” aansluiting
* Dunwandige boor met laser gelaste boorkroon (ringsegment)
* Boorlengte tot 400mm
* 10mm segmenthoogte!
* Door de diagonaal gepositioneerde diamant inleg gaat de boor langer mee.

Naast de diamantboor van 22mm, hebben we nog diverse andere diameters en lengtes in het assortiment opgenomen. Daarnaast bieden we u ook verlengstukken voor boren (voor wanneer u net dat kleine stukje tekort komt met uw huidige boor), adapters, een keur aan diamantzagen en zelfs complete sets, zodat u voor elke klus altijd het juiste materiaal in huis heeft.

Wanneer u uw diamantboor van 22mm bestelt via www.techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen 2 werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.