Diamantschijf 350mm

Als u bij ons een diamantschijf aanschaft dan bent u altijd al de concurrentie een stap voor. Wij bieden een diamantschijf, de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
Geproduceerd volgens de meest moderne technieken, binding tussen de diamant-deeltjes is afgestemd op de hardheid van het te verwerken materiaal. Bevestiging van de diamant-segmenten aan het stamblad is gedaan via laserlassen. Onderscheidende vormen van de vertanding afgestemd op te verwerken materiaal en snijsnelheid.
Een juiste keuze garandeert minder slijtage dus een langere levensduur, waarvan het resultaat is “minder kosten”. U zoekt een diamantschijf van 350mm, om voegen te zagen, om te slijpen of om iets door te slijpen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan diamantschijven waarmee u uw werkzaamheden snel en professioneel kunt uitvoeren. Ga naar onze webshop www.techwinkel.nl, bekijk ons assortiment en zie wat er allemaal mogelijk is.

Welk materiaal gaat u bewerken? Met het door ons gehanteerde kleurensysteem is het al een stuk eenvoudiger om de juiste schijf te kiezen.
De te bewerken hardheidscategorieën.
Rood voor de harde materialen. Blauw voor zachtere materialen en Grijs (of blank) voor universeel gebruik zoals metselsteen, beton en andere middelharde materialen.

Of u nu een komschijf nodig hebt om beton mee vlak te schuren, of een voegenfrees voor alle freeswerk, of een diamantschijf of -boor, u vraagt en wij helpen u graag bij de keuze voor het juiste gereedschap.

U zoekt een diamantschijf van 350mm, maar ook voor andere diameters en diktes kunt u bij ons terecht. Wist u ook dat we speciale schijven hebben voor het zagen van veiligheidsglas, rubber, boomwortels en takken? Zelfs een resqueschijf voor glas en staal (vangrail). U vindt het allemaal in onze webshop www.techwinkel.nl.

Als u bij ons uw diamantschijf 350mm besteld, dan kunt u er op vertrouwen dat u een prima kwaliteit schijf hebt gekocht tegen een scherpe prijs. En voor 14:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.