Diamantboor 142mm

Deze dikwandige diamantboor van 142mm is bedoeld voor gebruik met een diamantboormachine en/of statief met een 1 ¼ inch UNC-aansluiting. Deze boor is uitermate geschikt voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

Belangrijk kenmerk van de diamantboren uit ons assortiment is dat de diamantsegmenten van de boor een diagonaal gepositioneerde diamant-inleg hebben. Dit heeft als belangrijk voordeel dat daardoor het snijvlak minder snel slijt, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. Ander belangrijk element is dat de diamantsegmenten door middel van een laserlas aan de boorbuis bevestigd zijn, dit geeft een stabieler geheel. Die stabiliteit maakt werken met deze diamantboren een stuk prettiger.

www.techwinkel.nl is het vertrouwde adres voor de levering van onder meer diamantboren. Wij hebben een breed assortiment aan diamantboren. Voor gebruik met een diamantboormachine en/of statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt met 1 ¼ inch UNC aansluiting. Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken.

Voor hardere materialen is waterkoeling zeker aan te bevelen; dit verlengt de levensduur van uw diamantboor aanzienlijk. Gebruik hiervoor een geschikte machine.

De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. Deze dikwandige diamantboor van 142mm heeft een 1 ¼ inch UNC-aansluiting.

Mocht uw diamantboormachine een andere aansluiting hebben dan is het mogelijk om daarvoor een passende adapter te vinden, mede afhankelijk van de boormachine aansluiting die u heeft.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wanneer u uw diamantboor van 142mm bestelt via www.techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.