Diamant slijpschijf

Op zoek naar een diamant slijpschijf? Dan bent u bij Techwinkel.nl aan het enige, juiste adres! In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan diamantboren, -zagen, -slijpschijven en nog veel meer. Zowel voor particulieren als het professionele zaagwerk. Voor elke klus vindt u bij ons een passende oplossing.

Wilt u beton vlak schuren? Kies dan voor een komschijf voor het beste resultaat. Voor al uw freeswerk hebben we diverse voegfrezen aan ons assortiment toegevoegd. Bovendien hebben we ook diamantschijven voor het bewerken van zachte materialen (zoals metselwerk en asfalt), tegels- en natuursteen en harde stenen (o.a. beton). Maar wist u dat we ook een speciale diamant slijpschijf voor boomwortels en takken, rubber en veiligheidsglas hebben? Zoals u ziet, is Techwinkel.nl van alle markten thuis! U vindt het allemaal in onze webshop.

Elke diamant slijpschijf is verkrijgbaar in diverse diameters en asgaten. De meest gebruikte asgaten voor de diamant schijpschijf zijn 20.0 mm voor de motorzaag machines van Stihl en Dolmar, en 25.4 mm voor de motorzaagmachines van Partner en Husqvarna (en Stihl 400). De diamant slijpschijf voor de haakse slijper heeft een asgat van 22.23 mm. Daarnaast kunt u in onze webshop ook een keur aan diamantboren en -zagen bestellen. Net als verlengstukken voor de boren (voor het geval u net een klein stukje tekort komt bij het boren), adapters en zelfs complete sets aan boren en zagen, zodat u altijd het juiste materiaal voor elke klus in huis heeft.

Wanneer u via Techwinkel.nl uw diamant slijpschijf besteld, geniet u direct van verschillende voordelen. Wat dacht u van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding? Doordat we de kosten laag kunnen houden, kunnen we u ook altijd een zeer scherpe prijs bieden. Bovendien wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden, mits het door u gekozen artikel op voorraad is. Anders mag u uw bestelling binnen 5 werkdagen verwachten.

Bezoek onze webshop voor de laatste aanbiedingen en ons uitgebreide assortiment. Heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier.

Producten (22)