Diamantboor 52mm

De diamantboren in ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een langere levensduur door de diagonaal gepositioneerde diamantsegmenten, daardoor minder slijtage van het snijvlak, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. Ook zijn de diamantsegmenten door middel van een laserlas aan de boorbuis bevestigd, dit geeft een stabieler geheel als met de traditionele las- of soldeer-bevestiging. Elke installateur kan vertrouwen op de kwaliteit en rekenen op een langere levensduur van de diamantboren die wij aanbieden.

Heeft u een diamantboor van 52mm nodig dan bent u bij techwinkel.nl aan het juiste adres.

Wij leveren boren welke uitermate geschikt zijn voor het boren in harde steensoorten zoals beton, graniet, klinkers of andere harde materialen, maar ook voor zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

Wij hebben een breed assortiment aan diamantboren. Dunwandige diamantboren met een ½” aansluiting zijn de meest gebruikte boren voor beton wanneer u uit de hand boort met een diamantboormachine. Voor gebruik met een diamantboormachine met evt een statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt met 1 ¼” UNC aansluiting. Zo kunt u kiezen voor laser gelaste dunwandige- of dikwandige boren. Dunwandige boren leverbaar tot 132mm, dikwandige boren tot 350mm.

Wat voor soort diamantboor van 52mm u nodig heeft, is mede afhankelijk van de boormachine aansluiting die u heeft. De dunwandige diamantboor heeft een aansluiting van ½”, de dikwandige boor heeft een aansluiting van 1 ¼” UNC.

Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken. Wilt u watergekoeld werken dan hebben we als hulpmiddel de zogenaamde spoelkop voor u. De spoelkop kunt u inspannen in uw boormachine. Via deze spoelkop kunt u uw diamantboor koelen, waardoor u verzekerd bent van een langere levensduur en van een snellere snijtijd.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Bestellen is simpel, en wij kunnen snel leveren. Producten op voorraad en voor 14.00 uur besteld worden de volgende werkdag geleverd anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.

Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.