Betonboor

Welkom bij Techwinkel.nl! U wilt een betonboor kopen, bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per stuk verkrijgbaar. Tegen aantrekkelijke prijzen. Of schaf een complete cassette aan met diverse formaten betonboren. De SDS betonboor is verkrijgbaar van 4 mm tot 25 mm en in de lengtes van 110 mm tot 1 meter. Op onze website vindt u bovendien een grote collectie pluggen en schroeven.

Maar, bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen uw betonboor bestellen. U kunt er ook terecht voor een spiraal-, hamer- of speedboor. Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.

U vindt zeker iets van uw gading op techwinkel.nl. Naast de betonboor die u zoekt bevat ons assortiment inmiddels meer dan 6.000 artikelen. Bekijk ons productaanbod hier. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. Techwinkel.nl, dé goedkoopste technisch leverancier voor professioneel en particulier.