Slotbout

Voor de degelijkste montage van hout op hout, of metaal op hout gebruikt u de slotbout. De slotbout is verkrijgbaar in de verzinkte en RVS A2 versie.

De maatvoeringen van de slotbout varieert van diktes van M5 t/m M12, en lengtes van 16 mm t/m 300 mm. Een bijkomend voordeel van de slotbout is dat deze ook inbraakwerend is, dus ook ideaal voor bevestiging van o.a. scharnieren van poorten en schuttingen. De  slotbout met de verzinkte uitvoering wordt geleverd inclusief moer.

Bekijk de webwinkel van Techwinkel en verbaas u van het grootste online assortiment aan bevestigingsmateriaal en de zeer aantrekkelijke prijzen.

Door in onze winkel als hoofdgroep bouten te selecteren en als product slotbout (DIN 603) of slotbout met moer (DIN 603/555), krijgt u meteen een lijst te zien van de meest gebruikelijke artikelen. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, zo vindt u alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarden wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier.