Diamantboor 36mm

www.techwinkel.nl is het vertrouwde adres voor de levering van diamantboren en wij kunnen u altijd helpen met advies op maat. Wij bieden een breed assortiment aan diamantboren. Onze diamantboren zijn voorzien van een gesinterd diamant-ringsegment dat met een laserlas aan de boorbuis is bevestigd. Wij bieden professionele kwaliteit boren tegen een sterk concurrerende prijs.

Deze diamantboor 36mm kunt u gebruiken voor het boren in harde steensoorten maar zijn evengoed bruikbaar als u moet boren in zachte abrasieve steensoorten zoals bijv. kalkzandsteen baksteen en asfalt.

Een laserlas geeft een hoge mechanische sterkte aan de lasnaad, is dus vele malen sterker dan de traditionele lasnaad. U kunt deze diamantboor van 36mm zowel droog als met waterkoeling gebruiken, dit is natuurlijk ook afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken. Wilt u watergekoeld werken dan hebben we -als hulpmiddel- de zogenaamde spoelkop voor u. Deze spoelkop kunt u inspannen in uw boormachine. Door watergekoeld te boren bent u verzekerd van een langere levensduur van de boor maar ook van een snellere snijtijd.

De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. De elektroplated diamantboor kunt u met uw (accu)boormachine gebruiken, maar de 36mm diamantboor met ringelement heeft een aansluiting van ½ inch.

Deze dunwandige diamantboor is licht van gewicht en gemakkelijk hanteerbaar om “uit de hand” te boren.

Zoekt u naar het juiste gereedschap om elke klus te kunnen klaren, dan bent u bij techwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan diamantboren, diverse diameters en verschillende lengtes. Daarnaast bieden we u ook de hulpstukken voor bij het boren zoals: verlengstukken voor boren (voor wanneer u net dat kleine stukje tekort komt met uw huidige boor), adapters voor diverse machineaansluitingen, zodat u voor elke klus altijd het juiste materiaal in huis heeft.

Wanneer u uw diamantboor van 36mm bestelt via Techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.

Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.