Chemisch anker

Welkom bij Techwinkel.nl! Bent u op zoek naar een chemisch anker? Bij Techwinkel.nl bieden wij chemische ankers aan in diverse afmetingen, in verschillende verpakkingen en dat ook nog tegen aantrekkelijke prijzen!

Hoe werkt een chemisch anker?

Nog geen idee hoe en waarvoor u een chemisch anker kunt gebruiken? Men gebruikt een Chemisch Anker wanneer er sprake is van grote trek- of schuifkrachten. Zowel te gebruiken in vochtige als droge materialen. Denk hierbij aan steen, beton, een vloer of een muur. Breng de glascapsule van het chemisch anker in het gat in de muur in en verbrijzel die vervolgens met de beitelpunt van de ankerstang. De componenten die aanwezig zijn in de capsule worden met elkaar vermengd tot een kunstharsmortel die snel hard wordt. Naast het chemisch anker kunt u bij ons ook de ankerstang.

Verschillende soorten chemisch ankers

Techwinkel.nl heeft zowel chemische ankers met glashulzen in het assortiment als chemische spuitankers voor in een spuitankerpistool of kitpistool. Aanverwante artikelen van de chemische ankers, zoals ankerhulzen, binnendraadhulzen en mengtuit vindt u uiteraard ook in het assortiment van Techwinkel.nl. Meer specifieke informatie van het chemisch anker vindt u in het pdf infoblad, dit kunt u terugvinden op de productpagina van het betreffende artikel.

Webshop

Techwinkel.nl staat bekend als hét online adres voor schroeven, bouten en moeren. Bekijk daarom gerust eens wat wij nog meer te bieden hebben. Online vindt u duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk en technische specificaties. Makkelijker kan niet.

Bovendien zijn wij het goedkoopste adres voor al uw bevestigingsmateriaal! Alle prijzen staan vermeld exclusief BTW, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Zonder poespas, daar houden wij van.