Steenboor

U wilt een steenboor kopen van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs? Zoek niet verder, u hebt Techwinkel.nl gevonden. Techwinkel is al jaren het vertrouwde adres als het gaat om een uitgebreid assortiment en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij Techwinkel weten we dat een steenboor de standaardkeuze is wanneer u door steen of beton wilt boren. De boor zelf is te herkennen aan de niet al te scherpe punt met een soort vleugels. U kunt uw steenboor bestellen per stuk en in diverse afmetingen, van 3 tot en met 20mm.  Wanneer u ervoor kiest om steenboren in diverse afmetingen aan te schaffen, kijk dan gerust even of een boorcassette iets voor u is. Met een boorcassette kunt u al uw verschillende steenboren bij elkaar bewaren. Dit zorgt voor overzicht en heeft u alles snel bij de hand. Met een steenboor van Techwinkel zijn is geen karwei u meer te machtig.

Wat klanten over ons zeggen

Techwinkel.nl wordt door klanten op de site klantenvertellen.nl beoordeeld met gemiddeld een 9,2. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is daarbij een regelmatig terugkerend onderwerp. Verder worden eveneens de service en de mogelijkheid tot afhalen gewaardeerd. En mocht u een artikel onverhoopt niet op onze website kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Samen zoeken we dan naar een snelle oplossing.

Meer dan alleen een steenboor

U bent hier natuurlijk omdat u op zoek bent naar een steenboor, maar Techwinkel.nl staat ook bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Bekijk dus zeker wat wij nog meer te bieden hebben en vul uw voorraad aan. Onze omvangrijke collectie kunt u hier online bekijken. Duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk en technische specificaties. Makkelijker kan niet.