Inslagmoer

U wilt een inslagmoer bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u een inslagmoer kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze inslagmoeren staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Daar draaien we niet omheen. Online vindt u bovendien een grote collectie bouten.

Een inslagmoer kopen? Techwinkel.nl! Wij zijn een winkel van A tot Z, van Afbraamschijven tot Zelfborende schroeven. U heeft bovendien het goedkoopste adres gevonden voor al uw bevestigingsmateriaal. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn vermeld, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Meldt u op onze website tevens aan voor onze nieuwsbrief met daarin informatie over nieuwe producten en aanbiedingen.

De inslagmoer wordt in het hout bevestigd en middels een metrische bout draadstang kan montage plaats vinden. Inslagmoeren zijn verkrijgbaar van M3 tot M10 in verzinkte uitvoering. Vooral in de meubelindustrie en interieurbouw worden veelal inslagmoeren verbruikt

Wij hebben wel meer dan 40.000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier. Techwinkel.nl, dé technisch leverancier.