Inslagmoer

U wilt een inslagmoer bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u een inslagmoer kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze inslagmoeren staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website. Daar draaien we niet omheen. Online vindt u bovendien een grote collectie bouten.

Wat is een inslagmoer?

Een inslagmoer, is zoals de naam al zegt een moer waaraan zich een flens met weerhaken bevindt. De inslagmoer wordt in het hout bevestigd en middels een metrische bout draadstang kan montage plaats vinden. Inslagmoeren zijn verkrijgbaar van M3 tot M10 in verzinkte uitvoering. Vooral in de meubelindustrie en interieurbouw worden veelal inslagmoeren verbruikt.

Ruim assortiment bij Techwinkel

Techwinkel is een online winkel van A tot Z, van afbraamschijven tot zelfborende schroeven. De prijzen (exclusief B.T.W.) zijn vermeld, per 100 stuks en per verpakking, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Wij zijn tevens ook het goedkoopste adres voor al uw bevestigingsmateriaal.

Wij hebben wel meer dan 6000 artikelen in ons assortiment. U kunt in onze webwinkel heel eenvoudig een zoekopdracht ingeven naar de artikelen die u wenst te kopen. Op onze website vindt u daarnaast alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen. Indien u toch meer informatie wenst te verkrijgen of een andere betalingsvoorwaarde wilt aanvragen, staan wij graag voor u klaar via ons contactformulier.

Meldt u op onze website tevens aan voor onze nieuwsbrief met daarin informatie over nieuwe producten en aanbiedingen.

Bestel bij Techwinkel.nl

Een inslagmoer bestellen kan veilig en snel bij Techwinkel.nl. Indien het product voorradig is en u deze besteld voor 16:00, verzenden wij u bestellingen dezelfde dag nog. Zo heeft u uw bestelling snel in huis! Daarnaast kunt u bij Techwinkel.nl ook gebruik maken van onze interessante bedrijvenkorting tot wel 35%.