Diamantschijf 115mm

Diamantschijf van 115mm, bijna onmisbaar bij zowat elke bouwklus. Bij het inkorten, doorzagen of simpelweg slijpen van de harde materialen. Met ons gereedschap is dat een fluitje van een cent. Wij bieden professionele diamantschijven en hanteren daarbij verschillende kwaliteitsniveaus. Zowel de professionele vakman maar ook de incidentele klusser kunnen bij ons het gereedschap vinden wat er nodig is om de klus te kunnen klaren. Ga naar onze webshop www.techwinkel.nl, bekijk ons assortiment en zie zelf wat er allemaal mogelijk is.

Bij ons vindt u vast de diamantschijf die u nodig heeft. Kenmerkend voor onze gereedschappen is de kwaliteit van de diamant-inleg omdat dit uiteindelijk de zaagsnede bepaald. U wilt een zo zuiver mogelijke zaagsnede, en daarom stellen wij hoge eisen aan onze schijven. Hoge kwaliteit diamantinleg betekent regelmatige vorm van diamantdeeltjes met weinig insluitingen. De binding van de diamantdeeltjes is afgestemd op de hardheid van het te bewerken materiaal. Harde binding voor abrasief en zacht materiaal, en een zachtere binding voor harde materialen. Het is dus belangrijk de juiste schijf te kiezen. Een diamantschijf van 115mm is bedoeld voor gebruik met een haakse slijper, asgat 22.23mm.

Zoals u in onze webshop kunt zien, hanteren we verschillende kwaliteitsniveaus: Standaard kwaliteit, Premium voor hoge kwaliteit en Premium Professional voor extreem hoge kwaliteit. Deze kwaliteitslabels geven een indicatie voor levensduur en de zaagsnelheid van de betreffende diamantschijf of boor.
Met de door ons gehanteerde kleuren is het al eenvoudiger om de juiste schijf te kiezen.
De te bewerken hardheidscategorieën.
- Rood (Keramiek, marmer, gewapend beton, basalt en andere harde materialen)
- Blauw (Asfalt, kalkzandsteen zachte tegels, lichte beton en andere zachte materialen)
- Grijs of blank (Metselsteen, wand en vloertegels en andere middelharde materialen)

Voor het vlak schuren van beton kiest u een komschijf. Voor al uw freeswerk, bieden we diverse voegenfrezen. Uiteraard hebben we ook een groot assortiment aan schijven. Maar wist u dat we ook speciale schijven hebben voor het zagen van veiligheidsglas, rubber, boomwortels en takken? Zelfs een resqueschijf voor glas en staal (vangrail). U vindt het allemaal in onze webshop www.techwinkel.nl.
Bestelt u uw diamantschijf 115mm via onze webshop, dan weet u zeker dat uw schijf van uitstekende kwaliteit is tegen een zeer scherpe prijs. En voor 14:00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Anders heeft u uw bestelling binnen 5 werkdagen in huis.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.