Diamantschijf 230mm

U zoekt een diamantschijf van 230mm, om voegen te zagen, om te slijpen of om iets door te slijpen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan diamantschijven waarmee u uw werkzaamheden snel en professioneel kunt uitvoeren. Ga naar onze webshop en bekijk ons assortiment en zie wat er allemaal mogelijk is.
De diamantschijven in ons assortiment zijn volgens de laatste technieken ontwikkeld.
Of u nu een komschijf nodig hebt om beton mee vlak te schuren, of een voegenfrees voor alle freeswerk, of een diamantschijf of -boor, u vraagt en wij helpen u graag bij de keuze voor het juiste gereedschap.

Bij www.techwinkel.nl vindt u vast de diamantschijf van 230mm die u nodig heeft. Elke diamantschijf is verkrijgbaar met verschillende asgaten, belangrijk voor het gebruik in bijv. tafelzaagmachines. Als u bestelt dan kunt u via overige artikelen “aanpassen van een asgat” aangeven met welk asgat u uw diamantschijf wilt ontvangen. Een standaard schijf die we op voorraad hebben en welke u voor 14.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bestelt u een schijf waarvan het asgat moet worden aangepast dan moet u rekening houden met een levertijd van circa 5 dagen.

De keuze, voor welke schijf u gaat gebruiken is voor een belangrijk deel afhankelijk van het materiaal dat u hiermee wilt bewerken. Wij maken onderscheid in de verschillende hardheidscategorieën.
De te onderscheiden hardheidscategorieën.
- Rood (Keramiek, marmer, gewapend beton, basalt en andere harde materialen)
- Blauw (Asfalt, kalkzandsteen zachte tegels, lichte beton en andere zachte materialen)
- Grijs of blank (Metselsteen, wand en vloertegels en andere middelharde materialen).
Verder hebben we schijven met verschillende vertanding, in het algemeen geldt hier des te fijner het snij gedeelte, des te fijner ook de vertanding van de diamantschijf moet zijn.

U vindt in onze webshop ook nog diamantboren in alle mogelijke afmetingen, adapters, bevestigingsmaterialen, elektra of andere gereedschappen.
Maar wist u ook dat we speciale schijven hebben voor het zagen van veiligheidsglas, rubber, boomwortels en takken? Zelfs een resqueschijf voor glas en staal (vangrail). U vindt het allemaal in de webshop van www.techwinkel.nl.

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.