Spaanplaatschroeven

U moet spaanplaatschroeven bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel. Wij zijn een internet gebaseerd bedrijf dus bij ons betaalt u alleen voor het product en niet voor de vertegenwoordiger met de dure auto of de winkel met de etalage. Al de prijzen van onze spaanplaatschroeven staan dan ook duidelijk en open voor iedereen op de website.

Bovendien is bestellen bij ons heel eenvoudig. Vrijwel ons geheel assortiment spaanplaatschroeven is te vinden op onze winkel. Zo kunt u bij ons alle maten tussen 2.5mm en 6mm dikte en 10mm en 160mm lengte zonder probleem bestellen.

Onze spaanderplaatschroeven met kruisgleuf (pozidrive) met verzonken kop zijn verkrijgbaar in de uitvoering verzinkt, geelverzinkt en RVS.
De spaanderplaatschroef met bolkop (pozidrive) is verkrijgbaar in verzinkt en RVS.
Ook een veel verkochte spaanplaatschroef is de Jetschroef Torx, deze is geelverzinkt met  verzonkenkop. Deze speciale schroef heeft een splitpoint (ideaal voor hardhout), een dubbele draadgang (ruimen van het gat tegen het splijten) en freesribben onder de kop (voor goede verzinking van de kop)

Met een Torxbitje in uw schroefmachine schroeft u deze torx spaanplaatschroef moeiteloos met één hand in het hout.
In onze winkel vindt u ook alle benodigde schroefbitjes voor de diverse schroeven.
Vindt u toch niet meteen wat u zoekt, kijk dan onder de optie:  “niet gevonden wat u zoekt”, daarin bieden wij verschillende oplossingen.

Alle nodige informatie over bedrijfskortingen, transportkosten, levertijden en voorwaarden staat op onze website. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst.