Kabelbinders

U wilt kabelbinders bestellen maar weet niet welke aanbieder te kiezen? Neem een kijkje bij Techwinkel.nl. Bij ons kunt u kabelbinders kopen per verpakking en in diverse afmetingen. Alle prijzen van onze kabelbinders staan duidelijk, voor iedereen zichtbaar op de website.

Maar, bij Techwinkel.nl kunt u meer dan alleen een verpakking kabelbinders bestellen. U kunt er ook terecht voor een deskundig advies via ons contactformulier. Bekijk ook de interessante korting die wij bieden aan bedrijven. Bij ons als internetonderneming betaalt u niet voor tussenpersonen als vertegenwoordigers of de huur van een winkelruimte. Daardoor kunnen we onze prijzen scherp houden. En met het gemak van levering aan huis. Bestellingen boven 160 euro (ex. BTW) worden bovendien gratis thuis bezorgd. Uw aangeschafte product afhalen bij onze vestiging in Bladel is uiteraard ook mogelijk. Onze gehele bestelprocedure staat voor u uitgebreid online, met alle informatie over betalingsvoorwaarden, transport, levering en kortingen.

Kabelbinders, ook wel tie-wraps of trekbandjes genoemd, zijn verkrijgbaar in blank en zwart. De prijzen voor zwarte kabelbinders en blanke kabelbinders zijn gelijk, de eigenschappen ook, behalve zwarte kabelbinders zijn beter UV beschermt dan blanke. De maatvoeringen van kabelbinders variëren in dikte van 2.5 mm tot 7.6 mm en in lengte van 100 mm tot 500 mm.

Techwinkel.nl staat bekend als hét adres voor schroeven, bouten en moeren. Maar bekijk ook eens wat wij u nog meer te bieden hebben. Onze omvangrijke collectie kunt u hier vinden. Duizenden artikelen, maar door onze eenvoudige zoekfunctie te gebruiken vindt u snel wat u zoekt. Door op het plaatje van het gewenste artikel te klikken, krijgt u bovendien een overzicht van de afmetingen, kosten per stuk en technische specificaties. Makkelijker kan niet.