Diamantboor 112mm

Met onze diamantboren van techwinkel.nl kunt u op termijn veel geld besparen. Een mooi vooruitzicht, zeker als u weet dat u geen concessies hoeft te doen aan de kwaliteit.

De diamantboren die wij leveren zijn van professionele kwaliteit zijn en wij kunnen leveren tegen een erg concurrerende prijs. Bij de productie van onze boren zijn de nieuwste technieken toegepast. Zo is een belangrijk kenmerk dat de diamantsegmenten van de boor een diagonaal gepositioneerde diamant-inleg hebben. Dit heeft als belangrijk voordeel dat daardoor het snijvlak minder snel slijt, bovendien is de slijtage veel gelijkmatiger. Ander belangrijk element is dat de diamantsegmenten door middel van een laserlas aan de boorbuis bevestigd zijn, dit geeft een stabieler geheel, vooral merkbaar bij het gebruik van de diamantboor.

Wilt u maximaal profiteren van een kwalitatief betere diamantboor tegen een scherpe prijs geleverd dan is www.techwinkel.nl het vertrouwde adres voor de levering van deze diamantboor van 112mm. Wij hebben een breed assortiment aan diamantboren. Dunwandige diamantboren met een ½ inch aansluiting zijn de meest gebruikte boren voor beton wanneer u met een handboormachine “uit de hand” boort. Voor gebruik met een diamantboormachine en/of statief worden doorgaans de dikwandige boren gebruikt met 1 ¼” inch UNC aansluiting. Zo kunt u kiezen voor dunwandige- of dikwandige boren.

Afhankelijk van de materialen die u wilt bewerken is deze boor zowel droog, als met waterkoeling te gebruiken. Watergekoeld werken verlengt de levensduur van de boor, bovendien geeft dit een betere snijtijd. De aansluiting die u nodig heeft, is afhankelijk van de boormachine-aansluiting die u heeft. De dunwandige diamantboor heeft een aansluiting van ½ inch, de dikwandige boor heeft een aansluiting van 1 ¼ inch UNC.

Andere kenmerken van de boor: boorlengte tot 400mm en de diamant-segmenthoogte is 10mm

Bezoek onze webshop en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag meer informatie? Bekijk de meest gestelde vragen op onze website. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wanneer u uw diamantboor van 112mm bestelt via techwinkel.nl, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wat dacht u van een zeer scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. En voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden, mits uw artikel op voorraad is. Anders hebt u het binnen enkele werkdagen in huis.