[intro]
Techwinkel
 

Nu ook technische sprays van MOTIP en CE-bouten!!

 

assortimentsuitbreiding Techwinkel.nl

Beste,


Er is weer uitbreidingsnieuws te melden!
Hieronder enkele highlights!
Op de site onder "NIEUWE PRODUCTEN" staan alle andere nieuwe producten, waaronder ook de onlangs toegevoegde persoonsbeschermingsmiddelen, inzetschroefdraad, klitteband, etc.Techwinkel
CHEMIE


Chemie
is de nieuwe rubriek met o.a een ruim assortiment met technische spray's van het bekende merk MOTIP

Spray's voor smeren, beschermen, monteren, reiningen en tools. Bij de betreffende producten kunt u doorklikken op de bekende "pdf-info bladen" voor meer specifieke informatie. In elke werkplaats en servicebus horen zeker wel meerdere soorten van deze sprays binnen handbereik te liggen om goed werk te leveren en uiteraard voor het werkgemak.
Techwinkel


Techwinkel
SB BOUTEN met CE markering


SB bouten of ook wel CE bouten zijn volgens ISO 4017 en ISO 4014 en volgens de EN14399-4 (10.9 voorgespannen bout met sluitringen) gecertificeerd voor o.a. staalconstructies. Steeds vaker worden deze typen bouten voorgeschreven door constructeurs. De verpakkingen worden in sets met bouten en moeren en evt ringen geleverd. Deze verpakte sets mogen pas bij het montageproject worden geopend. Zie de betreffende "pdf-infoblad ce markering voor boutverbindingen" op de site voor meer informatie.
Techwinkel


Techwinkel
Houtverbindingen


Ook voor houtverbindingen hebben we nieuwe artikelen opgenomen in ons assortiment. Namelijk de Torx met flenskop, ofwel de Tellerkopschroef, speciaal voor houtskeletbouw en overkappingen enz. Leverbaar van 8x80mm tot 8x300mm!
Ook vierkantsluitplaten die vaak bij houtverbindingen worden gebruikt i.c.m. bouten of draadstangen vindt u in ons assortiment in blank staal, verzinkt en RVS.
TechwinkelNieuwe generatie diamantboren op
www.diamantwerkt.nl

Sinds een paar weken leveren we de nieuwe diamantboren met lasergelaste segmenten met gepositioneerde diamantinleg. Dit resulteert in ongekende prestaties qua snijsnelheid en standtijd! Klik hier voor meer specifieke info


[op de foto zijn duidelijk de diagonale lijnen met diamantinleg te zien]

Techwinkel


Met vriendelijke groeten
John Duis
Techwinkel.nl

Klein Terkooyen 4
5531 NR Bladel
tel. +31-(0)497-380990
fax. +31(0)497-383872
email info@techwinkel.nl
website https://www.techwinkel.nl


Techwinkel